Dierenartsen Drogeham

Tusken Diken en Feanen Dierenartsenpraktijk

Dierenartsen Drogeham
Neem vandaag contact op

Adres
Lândyk
 
4
Plaats
9289 LE  Drogeham
Telefoon
0512 332 650
Fax
0512 331 456
E-Mail
info@tuskendikenenfeanen.nl
Facebook
DAP-Tusken-Diken-en-Feanen-234620979957700
Website
www.tuskendikenenfeanen.nl

Informatie

Dierenartsenpraktijk Tusken Diken en Feanen is een gemengde praktijk met als hoofdlocatie de praktijk in Drogeham en dependances in Surhuisterveen en De Westereen (Zwaagwesteinde). In onze dierenartsenpraktijk wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende diersoorten: - gezelschapsdieren, waaronder honden en katten, maar ook konijnen, cavia’s en kleine knaagdieren; - vogels, zoals duiven en zangvogels; - landbouwhuisdieren, zoals runderen, varkens, kippen, vleeskalveren en schapen. Voor de behandeling van uw paard/pony kunt u contact opnemen met de paardenpraktijk Equinoord (Marum/Drogeham), telefoonnummer 0594-645252. Ons team bestaat uit 5 dierenartsen en 10 assistentes. Ieder van ons heeft zijn eigen specialisaties en taken. Samen proberen we in een prettige sfeer met elkaar te werken en dit proberen we ook uit te stralen naar onze cliënten, zodat deze in een prettige omgeving gebruik kunnen maken van onze diensten. We beschikken over een uitgebreide apotheek. Hier zijn, naast vele soorten antibiotica en pijnstillers, ook diervoeders, vlooienmiddelen, wormmiddelen en vele artikelen die met de verzorging en behandeling van uw dier te maken hebben, verkrijgbaar. Bij grote partijen is het mogelijk om de artikelen voor een gereduceerd tarief te krijgen. Onze praktijk heeft meerdere mogelijkheden wat betreft laboratoriumonderzoek: - Bloedonderzoek met behulp van de Vettest. Hiermee kunnen we vele waarden in het bloed bepalen; - Microscopisch onderzoek van o.a. urine en mest; - Bacteriologisch onderzoek van melk, urine, mest en uterus. De soort bacterie wordt bepaald en we kunnen ook de gevoeligheid voor antibiotica bepalen; - Mestonderzoek op wormeieren en coccidiose. Verder beschikken wij over goede contacten met een aantal grote laboratoria, die voor ons de meest uiteenlopende onderzoeken kunnen uitvoeren.

Keywords Praktijk voor landbouwhuisdieren / veearts, Geiten, Kippen / pluimvee, Koeien, Schapen, Fokkerijbegeleiding, HD-foto / ED-foto (gewrichten hond), Periodieke controle, Couveuse, Echografische apparatuur, 24-uurs service, Begane grond, Honden toegestaan, Cavia's, Dieetvoer, Konijnen, Bloedonderzoek, Castratie, Sterilisatie, Röntgenapparatuur, Operatiekamer, Voedingssupplementen, Honden, Katten, Ontwormingsmiddel, Dierenkliniek, Dierenarts, Praktijk voor gezelschapsdieren / huisdieren, Fretten, Knaagdieren, Vogels, Echografie, Gebit reinigen, Operatie / chirurgie, Tandzorg / tandheelkunde, Vaccinatie / inenting, Behandeling op locatie, Behandeling spoedgevallen, Chippen huisdier, Consult / spreekuur, Erfelijkheidsonderzoek, Ziektepreventie, (Ultrasone) tandreinigingsapparatuur, Bloedanalyseapparatuur, Diagnostische apparatuur, Eigen laboratoriumfaciliteiten, Gasanesthesieapparatuur, Opnameruimte, Diervoeding, Medicijnen, Verzorgingsproducten, Vlooienmiddel.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Openingstijden

De genoemde openingstijden zijn voor onze hoofdvestiging in Drogeham. Kijk op onze website voor de openingstijden in Surhuisterveen en De Westereen.

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

Dierenartsen
0512332650 0512-332-650 +31512332650

Kaart Lândyk

Loading map...