Gratis inschrijven

Schildersbedrijf P Eldering

Schilders Noardburgum
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Rijksstraatweg 52 Kaart
Plaats
9257 DT  Route Noardburgum
Telefoon
06 30262056
Website
Yext Logo

Informatie

Schildersbedrijf Pieter Eldering is een jong bedrijf uit Friesland en heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de schildersbranche. Deze ervaring is in loondienst opgedaan bij verschillende schildersbedrijven. Kwaliteit Onze doelstelling is: goed vakwerk afleveren en de klant naar tevredenheid bedienen met een aantrekkelijke prijs. Mogelijkheden U kunt ons benaderen voor zowel werkzaamheden in nieuwbouw als onderhoud en schilderwerk aan bestaande woningen. Het schildersproduct waar we mee werken is Sigma en wordt zowel bij binnen en buitenschilderwerk gebruikt. Voor vragen over onze werkzaamheden als allround schildersbedrijf te Friesland neem vrijblijvend contact met ons op. Bij ons kunt u alle soorten floot glas, figuur glas, thermopeen en HR++ glas bestellen en laten plaatsen. Graag maken wij met u eerst vrijblijvend een afspraak om samen door te spreken wat precies de bedoeling is. Vervolgens zullen wij u op basis van de werkzaamheden en het te bestellen glas een offerte uitbrengen. Op deze manier weet u van te voren precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Indien gewenst zullen wij bij ons bezoek tevens uw kozijnen onder de loep nemen. Indien er bij uw kozijnen of deuren sprake is van houtrot of ander achterstallig onderhoud dan kunnen wij u ook hierbij van dienst zijn. Ons werkgebied voor glas werkzaamheden is het noorden van Nederland en dan met name de provincie Friesland. Neem voor glas werkzaamheden of andere diensten contact met ons op of vraag direct een offerte aan! Voor al uw schilderwerken in de provincie Friesland of daarbuiten zit u bij schildersbedrijf Eldering goed. Al onze schilderwerken staan in teken van kwaliteit en vakkundigheid. Vanwege jarenlange ervaring in schilderwerken kunnen wij zeer efficiënt te werk gaan en goed vakwerk afleveren tegen een aantrekkelijke prijs. Bij schilderwerken kunt u o.a.

Schildersbedrijf P Eldering is gevestigd op Rijksstraatweg 52 . Het volgende wordt aangeboden: Schilders In Noardburgum zijn er 1 andere Schilders. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Gratis advies, Gratis offerte, Houtrot repareren, Kleuradvies, Muren sausen, Plafondafwerking, Behang, Glaswerk / glaszetter, Lekkage / brandschadeherstel, Stucwerk / stukadoren, Wandafwerking, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Decoratie, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Schildersbedrijf P Eldering

Give stars

Foto's

Foto's Schildersbedrijf P Eldering
Foto's Schildersbedrijf P Eldering
Foto's Schildersbedrijf P Eldering
Foto's Schildersbedrijf P Eldering
Foto's Schildersbedrijf P Eldering
Foto's Schildersbedrijf P Eldering
Foto's Schildersbedrijf P Eldering
Foto's Schildersbedrijf P Eldering
Foto's Schildersbedrijf P Eldering

More Schilders in your neighborhood

Westersingel 72 9251 HK Burgum
Willem Lodewijkstrjitte 60 9288 BM Kootstertille
Spoarbuorren Noard 8 9299 VD Zwagerbosch
Suvelstrjitte 7 9269 PW Feanwalden
De Esk 15 9251 NM Burgum
Jose Vigevenoweg 23 9262 NL Sumar
Conradistrjitte 2 9271 AJ De Westereen

Categorieën

Schilders
0630262056 06-30262056 +31630262056