Gratis inschrijven

Meurs GSN Licht- en Geluidsservice

Verhuur Audiovisuele Apparatuur Oosterstreek
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Oosterstreek 82 Kaart
Plaats
8388 NG  Route Oosterstreek
Telefoon
0561 432 192
E-Mail
info@geluidservicenederland.nl
Website
Yext Logo

Informatie

In oktober 2011 bestonden we alweer 25-jaar. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij, met behulp van een professioneel technisch en enthousiast team, elk evenement voorzien van geluid, licht en theaterdoek. In al deze jaren hebben we ons ontwikkeld tot een internationaal opererend geluid en licht facilitair bedrijf. We hebben ons op meerdere gebieden weten te specialiseren. Van een bedrijfspresentatie tot een galadiner, van een openluchtconcert tot een theaterproductie, van theaterdoek tot beursverlichting. Het geluid en licht wordt aangepast aan iedere denkbare situatie en lokatie, omdat elk evenement een aparte specifieke behandeling nodig heeft. Zo stellen wij andere eisen aan het geluid voor een presentatie of congres dan voor een stevige rockband op een plein of in een tent. Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur, maar alleen met goede apparatuur ben je er nog niet. Het zijn onze medewerkers die met hun technische kennis en kwaliteit garant staan voor topprestaties. GSN staat bekend als een bedrijf dat zeer creatief en flexibel omgaat met het bedenken van oplossingen. Wij willen u graag helpen om uw evenement, feest of productie tot een groot succes te maken!

Meurs GSN Licht- en Geluidsservice is gevestigd op Oosterstreek 82 . Het volgende wordt aangeboden: Verhuur Audiovisuele Apparatuur In Oosterstreek zijn er 1 andere Verhuur Audiovisuele Apparatuur. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Audiovisuele apparatuur, Beamers, Geluidsinstallatie / geluidsapparatuur, Lichtapparatuur, Luidsprekers / speakers, Mengpaneel, Microfoons, PA, Podium, Projectieschermen, Audio, Licht / verlichting, Rigging, Standbouw, Beurs, Concert, Congres, Discoshow, Evenement, Feest, Theater, Sennheiser, Verhuur, Verkoop, online contactformulier, audio-technika, camco, geluid en licht, ma lighting, nexo, ps, philips selecon, Nexo, Audio Technica, Audio-technica, MA Lichting.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Meurs GSN Licht- en Geluidsservice

Give stars

Openingstijden

Foto's

Foto's Meurs GSN Licht- en Geluidsservice

More Verhuur Audiovisuele Apparatuur in your neighborhood

W.A. Scholtenstraat 30a 9403 AK Assen
De Kamp 1 8061 BJ Hasselt
Zuivelweg 3 8536 VK Oosterzee
Solcamastraat 27 9262 ND Sumar
Energiestraat 14 7917 RA Geesbrug
Achterbente 17 7751 SK Dalen
Japik Hepkemawei 3 8915 HE Leeuwarden

Categorieën

Verhuur Audiovisuele Apparatuur
0561432192 0561-432-192 +31561432192