Hooghiemstra Straal- en Coatingbedrijf

Sandblasting Plants, Portable Uitwellingerga
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Bregefinne 1 Kaart
Plaats
8624 TX  Route Uitwellingerga
Telefoon
0515 559 586
E-Mail
info@hooghiemstrabv.nl
Twitter
@hooghiemstrabv
Facebook
hooghiemstrabv
Website

Informatie

Straalbedrijf en Coatingbedrijf Hooghiemstra BV, gevestigd in Uitwellingerga (Friesland), is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is in het gritstralen (zandstralen) en coaten. Wij zijn gespecialiseerd in het stralen en coaten van uw boot, schip, jacht of casco. Maar ook containers, constructies, vijzels, velgen, transportmiddelen of uw melkbus worden met zorg behandeld door ons team van vakkundige medewerkers met meer dan 10 jaar ervaring. Hiernaast beschikken wij over een vrachtwagencombinatie die door middel van waterstralen wegmarkering kan verwijderen en beton/asfalt kan opruwen.

Hooghiemstra Straal- en Coatingbedrijf is gevestigd op Bregefinne 1 . Het volgende wordt aangeboden: Sandblasting Plants, Portable In Uitwellingerga zijn er 1 andere Sandblasting Plants, Portable. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Onderhoud, Spuiten, Coaten, Verfspuiten, Boten, Bruggen, Containers, Jachten, Machines, Metalen meubelen, Schepen, Staalconstructies, Transportmiddelen / voertuigen, Gratis offerte, Gritstralen, Mobiel stralen, Stralen, Waterstralen, Zandstralen, Conserveren.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Hooghiemstra Straal- en Coatingbedrijf

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

Sandblasting Plants, Portable
0515559586 0515-559-586 +31515559586

Kaart Bregefinne 1

Loading map...