Artsen - Huisartsen De Westereen

De Vesteynde

Artsen - Huisartsen De Westereen
De Vesteynde Het paramedisch centrum van Noordoost

Adres
Sportloane
 
10
Plaats
9271 VN  De Westereen
Telefoon
0511 447 337
E-Mail
info@devesteynde.nl
Twitter
@devesteynde
Facebook
Therapie-Trainingscentrum-De-Vesteynde-14725585261
Website
www.devesteynde.nl
Reservations
www.devesteynde.nl

Informatie

Therapie- en trainingscentrum De Vesteynde is een multidisciplinair paramedisch centrum. Onze hoofdvestiging is in De Westereen. Tevens hebben we dependances in Buitenpost en Harkema. U kunt al meer dan 25 jaar bij ons terecht voor: - Fysiotherapie - Manuele therapie - Sportfysiotherapie - Dry Needling - Echografie - Podologie - Shockwave therapie - Redcord - Diverse beweegprogramma's (Reuma, Diabetes, Fibromyalgie, Oncologie) - Rug- en knieschool - Shiatsu - Fysiofitness - Pilates - Bootcamp - Personal - Yin Yoga - Logopedie, - Oefentherapie Mensendieck, - Dietetiek, - Orthomoleculaire geneeswijze 'Wij weten wat u beweegt!' Kijk op www.devesteynde.nl of belt u met 0511 447 337 voor meer informatie.

Keywords Alleen op afspraak, Begane grond, Gehandicaptenparkeerplaats, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen, Bewegingstherapie, COPD, Oefentherapie, Fysische therapie, Groepsfysiotherapie, Massagetherapie, Sportfysiotherapie, Bekkenbodemtherapie, Conditietraining, Manuele therapie, Kinderfysiotherapie, Thuiszorgfysiotherapie, Geriatrische fysiotherapie, Schouderspecialist, Hydrotherapie, Particuliere praktijk, Sportvereniging, Zorgcentra, Schouderklachten, Knieklachten.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Invoice

Products And Services

  • Zwangerfit

    ZwangerFit is een actieve, eigentijdse cursus voor vrouwen die zwanger zijn of net zijn bevallen. De cursus wordt door onze fysiotherapeut Suzanne Huizinga gegeven; zij is speciaal opgeleid voor het geven van ZwangerFit. Het doel van ZwangerFit is dat je topfit de bevalling en kraamperiode ingaat. ZwangerFit vindt plaats op de dinsdagavond van 18.30-19.30 uur in de Vesteynde. ZwangerFit bestaat uit training en coaching. Tijdens de training leer je met oefeningen jouw conditie en kracht te trainen en heerlijk te ontspannen. Daarnaast wordt in het coaching gedeelte veel informatie gegeven over de volgende onderwerpen: Hoe blijf (of word) ik fit tijdens mijn zwangerschap? Hoe kan ik rug/bekkenklachten voorkomen (of er vanaf komen)? Hoe moet ik bukken/tillen/omdraaien in bed enz… Hoe kan ik contact maken met mijn baby? Wat gebeurt er tijdens een bevalling? (Voor meer informatie zie BevalFit) En alle andere vragen… Lees meer Voorafgaand aan de cursus zal er een intake plaatsvinden, zodat we een programma kunnen opstellen dat aansluit bij jouw wensen. Er is een aantal verzekeraars die een zwangerschapscursus vergoeden. Informeer hiervoor bij jouw eigen zorgverzekeraar naar de mogelijkheden. Voor de ZwangerFit cursus biedt De Vesteynde een strippenkaart van 10 x, deze is zowel voor als na de bevalling geldig. De strippenkaart kost € 125,-. Daarnaast is het handig om sportkleding te dragen die niet te strak zit. Neem een eigen handdoek en flesje water mee en eventueel een eigen yoga-mat.

  • (medische) Fitness

    Op een verantwoordelijke manier werken aan uw lichamelijke conditie, blessure preventie , of verder herstellen na een blessure. Dit gebeurt onder begeleiding van een fysiotherapeut of een medisch fitness instructeur waarbij de fysiotherapeut altijd beschikbaar is.

Categorieën

Artsen - Huisartsen
0511447337 0511-447-337 +31511447337

Kaart Sportloane

Loading map...